Моряки ПрАТ «УДП» отримали допомогу від профспілки

В Ізмаїлі члени Профспілки робітників морського транспорту України з числа плавскладу ПрАТ «Українське Дунайське пароплавство» отримали допомогу від ПРМТУ — продуктові набори.

Акція пройшла за підтримки братської профспілки SEKO (Швеція), яка разом з багатьма іншими іноземними партнерами з перших днів війни постійно підтримує ПРМТУ та її членів.

«Наша Профспілка, яка входить до складу ITF, отримує солідарну допомогу від міжнародних профспілок з перших днів війни, розвʼязаної росієй проти України. Наші друзі зі SEKO неодноразово підтримували нас — і ось з їхньою безпосередньою участю ми реалізували ще одну соціальну кампанію, яка цього разу охопила плавсклад УДП. Дунайський регіон, який сьогодні є важливою ланкою у функціонуванні експорту товарів і продуктів, потерпає від ворожих атак з боку рф, — підкреслив голова ПРМТУ Олег Григорюк. – І акції, подібні сьогоднішній, є свідченням підтримки в складний період для України».

Важливо підкреслити, що акція відбулася у Ізмаїльському міжнародному клубі моряків, який відновив свою діяльність після ліквідації руйнівних наслідків однієї з ворожих атак російських безпілотників на Ізмаїл. Відновлення будівлі стало можливим завдяки підтримці ITF Seafarers’ Trust.

Плавсклад ПрАТ «УДП» завжди відчуває підтримку та турботу Профспілки — це і юридична допомога, і дієва підтримка в складних життєвих ситуаціях.

Голова ППО ПРМТУ ПрАТ «УДП» Анатолій Ніколаєв зазначив, що профспілка постійно турбується про своїх членів, що особливо важливо зараз, коли Україна в вогні повномасштабного вторгнення російської федерації виборює своє право на незалежність.

«Я працюю в УДП сорок четвертий рік, і весь цей час відчуваю турботу профспілки. Щиро вдячний за це!» — зазначив працівник ПрАТ «УДП». «Дякую за продуктові набори. Та найціннішим є ваша увага: вкрай важливо, що тебе пам’ятають і готові прийти на допомогу, особливо в такий важкий період», — додав змінний механік ПрАТ «УДП».

…Профспілка продовжує свою роботу.

І

Автор записи: odessabiz

Добавить комментарий