Польський ритейлер, що торгує брендовими речами зі знижками, заходить в Україну

Польський ритейлер ССС з 9 листопада відкриває перший магазин брендових товарів HalfPrice в Україні. Про це повідомила пресслужба київського ТРЦ Respublika Park, де буде працювати магазин.

Загальна площа магазину становить понад 1800 кв. м.

«Ця подія свідчить про те, що Україна залишається привабливою для інвестицій і бізнесу, навіть у важкий період воєнного стану», – зазначила гендиректорка ТРЦ Respublika Park Юлія Щаслива.

Магазини HalfPrice засновані на концепції off-price, в рамках якої покупці можуть придбати брендові товари зі знижками. Це можливо завдяки закупникам, які тісно співпрацюють із брендами у всьому світі і щодня шукають найкращі пропозиції. HalfPrice пропонує широкий вибір брендового одягу, взуття, аксесуарів, косметики, іграшок та товарів для дому відомих брендів.

HalfPrice дебютував у Польщі на початку травня 2021 року. Сьогодні у мережі понад 100 магазинів у дев’яти країнах Центральної та Східної Європи – Польщі, Чехії, Словаччині, Австрії, Хорватії, Словенії, Румунії, Латвії та Угорщині.

Польський бренд жіночого одягу Greenpoint планує відкрити в Україні 20 франчайзингових магазинів у 2024 році.

Польське Управління з питань конкуренції та захисту прав споживачів (UOKiK) дозволило власниці Епіцентру Галині Герезі купити спортивну мережу Intersport Polska.

Джерело

Автор записи: odessabiz

Добавить комментарий