Уродженець Ізмаїлу передав з Великобританії рідному місту три світлові пушки для захисту від ворожих дронів-камікадзе

Уродженець Ізмаїлу, який наразі проживає у Великобританії та працює у компанії “Stage Engage”, що спеціалізується на наданні професійних аудіо-, відео-, освітлювальних та сценічних рішень для різноманітних заходів, вирішив допомогти рідному місту та передав три світлові пушки для захисту Ізмаїльського району від ворожих дронів-камікадзе.

Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на інформацію Ротарі Клуб Ізмаїл (Rotary Club Izmail).

Ізмаїлець звернувся до представників даної громадської організації із пропозицією передати ці прожектори на безкоштовній основі. Ротарійці організували їх транспортування. Вага кожного з них – 360 кг. Вартість трансферу із Великобританії до Ізмаїлу – 20547 грн, була сплачена зі збору на зенітні прожектори, який відбувся цього місяця.

“Ці пушки вже в Ізмаїлі, вони вкрай важливі для збиття БПЛА, декілька днів технічного огляду та налаштування, і вони заступлять на чергування Ізмаїльського району”, – відзвітували у Ротарі.

Додамо, що зенітні прожектори, на які збирали всім містом і не тільки, також поступово почали надходити. Сім із них вже заступили на чергування в Ізмаїльському районі. Усього їх було замовлено 18 штук.

Нагадаємо, в ніч на 2 серпня Ізмаїл зазнав масованої атаки ворожих дронів-камікадзе. Внаслідок обстрілу пошкоджень та руйнувань зазнали елеватор, зернові ангари, резервуари одного з вантажних терміналів, виробничі, складські та адміністративні приміщення порту, триповерхова будівля “Морвокзалу” та центральний офіс УДП.

Джерело

Автор записи: odessabiz

Добавить комментарий