Проєкт «CBC-DEBUS — Інноваційний розвиток підприємницької освіти та стимулювання нового бізнесу в транскордонному регіоні» завершується

Проєкт «CBC-DEBUS — Інноваційний розвиток підприємницької освіти та стимулювання нового бізнесу в транскордонному регіоні», який реалізується молодіжною громадською організацією «Нове Покоління Європи» (Україна) у партнерстві з Ізмаїльським державним гуманітарним університетом (Україна), Агентством з питань зайнятості повіту Тулча (Румунія), Патронажем малих та середніх підприємств повіту Тулча (Румунія) та фінансується Європейським Союзом через Спільну Операційну Програму Румунія-Україна 2014-2020, завершується.

Загальна вартість проєкту складає 331137,8 євро (приблизно 9 958 267 гривень), з яких внесок Європейського Союзу складає 90%, відповідно 298 024,01 євро (приблизно 8962440 гривень).

Спільна Операційна Програма Румунія-Україна 2014-2020 фінансується Європейським Союзом через Європейський Інструмент Сусідства і співфінансується країнами, які беруть участь у Програмі.

Програма охоплює територію на кордоні між Румунією та Україною та вносить свій вклад у досягнення загальної мети Європейського Інструменті Сусідства: еволюція в бік процвітання та добросусідства, досягнута за допомогою заходів транскордонного співробітництва на користь сусідніх країн-членів ЄС та країн, що не є членами ЄС.

Термін реалізації проєкту добігає кінця – при тому, що він був продовжений з непереборних обставин, якими стали пандемія коронавірусу та повномасштабна військова агресія росії проти України. Як підкреслила представник молодіжної громадської організації «Нове Покоління Європи» (Україна) — головного партнера проєкту «CBC-DEBUS — Інноваційний розвиток підприємницької освіти та стимулювання нового бізнесу в транскордонному регіоні», Наталя Прошина, і в таких умовах досягнуто головну мету — підвищення якості та доступу до освіти в сфері підприємницької діяльності серед студентів та молоді.

Подробиці – у відео.

Автор записи: odessabiz

Добавить комментарий