Держрибагентство: Нові лоти на промисловий вилов водних біоресурсів – у травні відбудуться 137 аукціонів

Потенційні промислові рибалки продовжують брати активну участь в аукціонах для можливості вилову водних біоресурсів у промислових масштабах.
Так, 24 квітня Держрибагентством в електронній торговій системі «ПРОЗОРРО.ПРОДАЖІ» опубліковано нові оголошення про проведення аукціонів на промисловий вилов водних біоресурсів по таким водним об’єктам: Тилігульський, Будацький (Шаболатський) лимани, пониззя р. Дністер та Дністровський лиман, Кременчуцьке, Дніпровське, Кучурганське водосховища, р. Дунай та р. Десна в межах Чернігівської області.

Водночас триває прийняття заяв на участь в аукціонах, оголошених Держрибагентством у середині квітня по Київському, Канівському, Кременчуцькому, Кам’янському водосховищах, річці Дніпро у межах Чернігівської області та частині Дніпровсько-Бузької гирлової системи в адміністративних межах Миколаївської та Херсонської областей.

Розігрування цих лотів відбудеться вже у травні поточного року, а саме:

8 травня – 10 лотів по Київському водосховищу, 8 лотів по Кам’янському водосховищу, 5 лотів по Канівському водосховищу, 6 лотів по р.Дніпро у межах Чернігівської області;
10 травня – 45 лотів по Кременчуцькому водосховищі;
12 травня – 14 лотів по Дніпровському водосховищі, 2 лоти по пониззю р.Дністер та Дністровському лиману, 9 лотів по р.Дунай, 5 лотів по Кучурганському водосховищі;
16 травня – 1 лот по Будацькому (Шаболатському) лиману, 1 лот по Тилігульському лиману, 3 лоти по р. Десна в межах Чернігівської області, 28 лотів по частині Дніпровсько-Бузької гирлової системи в адміністративних межах Миколаївської та Херсонської областей.

Аукціони, підписання протоколів, укладання договорів з переможцями та видача дозволів на спецвикористання водних біоресурсів тривають.
Детальну та актуальну інформацію про лоти, дати оголошень та проведення аукціонів, строки прийняття заяв, стартові ціни лотів, розміри реєстраційних та гарантійних внесків, обсяги лімітованих і прогнозованих видів водних біоресурсів, ліміти спецвикористання, прогнози допустимого вилову, знаряддя лову, результати торгів тощо можна переглянути за посиланням.

Довідково:
Станом на 25.04.2023:
440 – проведено аукціонів на промисловий вилов водних біоресурсів в державній електронній торговій системі «ПРОЗОРРО.ПРОДАЖІ»;
225 – підписано протоколів про визначення переможців;
210 – укладено договорів на право спеціального використання водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) шляхом електронних торгів;
147 – видано дозволів;
105,2 млн. грн. – сума коштів по яким вже укладено відповідні договори;
31,5 млн. грн. – фактично сплачено коштів до місцевих бюджетів переможцями аукціонів по укладеним договорам.

Джерело

Автор записи: odessabiz

Добавить комментарий