Понад мільйон гривень надійшло до бюджету за надані одеськими землевпорядниками адміністративні послуги

За перший квартал 2023 року землевпорядники Одеської області спрямували до загального фонду державного бюджету 1,29 млн. грн. за надані громадянам адміністративні послуги.

Найбільші надходження коштів у розмірі 1,27 млн. грн. отримали за надання 9 444 витягів з Державного земельного кадастру про земельну ділянку. Ще 15,76 тис. грн. надійшло за виправлення технічних помилок у відомостях Державного земельного кадастру. За надання відомостей з Державного земельного кадастру у формі викопіювань з картографічної основи державного земельного кадастру (плану) бюджет поповнено на майже 5 тис. гривень.

Загалом за цей період Головне управління Держгеокадастру в Одеській області надало населенню 115 721 адмінпослугу, з яких 105 622 надано на безоплатній основі. Надано 4 798 витягів з Державного земельного кадастру про земельну ділянку на підтвердження державної реєстрації земельної ділянки. Крім того, було видано 93 003 витяги з технічної документації про нормативну грошову оцінку землі, які також надаються безкоштовно. Було проведено 6 482 державні реєстрації земельних ділянок.

Джерело

Автор записи: odessabiz

Добавить комментарий