Десять років війни: «Укрпошта» анонсувала випуск нової марки «І буде весна» (фото)

Тираж нового поштового блоку становить 250 тисяч примірників.

«Укрпошта» відкрила передпродаж нового поштового випуску «І буде весна», присвяченого 10-річчю початку війни та другій річниці з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну, повідомляє прес-служба поштового оператора.

«До 10-річчя українського спротиву ми вирішили відтворити мистецтво фотографії у цінному для філателістичного світу форматі – поштових марках», – йдеться в повідомленні.

На поштовому блоці – видатні знімки:

«Захоплення аеропорту «Бельбек». Севастополь, 2014 р.» – Куба Камінський;

«Кохання не спинити! Харків, 2022 р.» – Сергій Бобко для AFP;

«Світло переможе! «Азовсталь». Маріуполь, 2022 р.» – Дмитро «Орест» Козацький;

«Руки піхотинця. Бахмут, 2023 р.» – Максим Дондюк.

Зазначається, що тираж нового поштового блоку становить 250 000 примірників. Дизайнер поштового блоку, листівок, конвертів та штемпелів – Володимир Таран.

«Укрпошта» – останні новини

На початку січня стало відомо, що поштовий оператор вперше розпочне продавати ліки. Тоді з 1 лютого планувалося реалізувати на деокупованих і прифронтових територіях пілотний проект «Укрпошта-Ліки». Ініціатива мала дозволити розв’язати проблему доступних ліків на всій території України вже в першій половині 2024 року. 

15 лютого «Укрпошта» зробила важливий крок до прискорення процесу видачі посилок. Компанія тоді відкрила перший автоматизований сортувальний термінал. Раніше посилки сортували вручну працівники.

Джерело

Автор записи: odessabiz

Добавить комментарий