Денис Шмигаль: Уряд буде й надалі підтримувати український бізнес та запускати додаткові стимули для підприємців

Уряд працює над кількома ініціативами, які стосуються розв’язання проблеми необґрунтованих обшуків у підприємців, виїмки документів та арештів майна. Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання Уряду 30 січня.

Він наголосив, що активність бізнесу впливає на економічне відновлення та спроможність фінансувати оборону держави. Тому Уряд буде й надалі підтримувати український бізнес та запускати додаткові стимули для наших підприємців.

«У цьому напрямку маємо важливі рішення РНБО та Президента Володимира Зеленського. Було підписано два укази про створення Всеукраїнської економічної платформи та Ради з питань підприємництва. Це комунікаційні майданчики, які мають посилити взаємодію держави та підприємців, зняти непорозуміння та покращити бізнес-клімат», — зауважив Денис Шмигаль.

Прем’єр-міністр підкреслив, що Уряд так само працює в цьому напрямку. До Верховної Ради подані законопроекти про перезавантаження Бюро економічної безпеки.

Глава Уряду окремо наголосив, що перед відповідальними відомствами стоїть завдання врегулювати питання граничного рівня прибутків для державних контрактів під час оборонних закупівель: «Це питання треба закрити, аби бізнес міг працювати, розвиватися та інвестувати в захист нашої держави».

Джерело

Автор записи: odessabiz

Добавить комментарий