Світова підтримка України не припиняється

Підтримка України у світовому суспільстві не припиняється: 10 січня в Одесу прибула делегація Консультативної місії Європейського Союзу з реформування сектору цивільної безпеки України на чолі із головою місії паном Рольфом Холмбо, повідомляє ДП «Адміністрація морських портів України».

Основним завданням КМЄС в Україні є допомога відповідним державним органам України у послідовному реформуванні сектору цивільної безпеки шляхом надання стратегічних консультацій і практичної підтримки заходів з реформування згідно зі стандартами ЄС та міжнародними принципами належного врядування та дотримання прав людини.

Заступники голови ДП «АМПУ» Дмитро Барінов та Максим Лапай вручили пану Рольфу Холмбо пам’ятний подарунок – картину-літографію з краєвидом узбережжя Одеси за часів розбудови порту.

На зустрічі обговорювалася поточна ситуація та перспективи сталого функціонування українських портів, актуальні виклики у сфері морської безпеки а також інші нагальні питання, пов’язані з реформою сектора цивільної безпеки, включаючи кращу підтримку, яку КМЄС може запропонувати Україні у ці складні часи.

Дмитро Барінов зазначив:

«Приємно відчувати європейську підтримку на всіх рівнях. Особливо важливий напрямок саме безпека функціонування портів, адже це — запорука глобальної продовольчої світової безпеки».

До речі, в АМПУ вважають, що висвітлення діяльності АМПУ для міжнародної спільноти необхідне та вкрай важливе, тому що від цього залежить, як політики, державні діячі та, навіть, пересічні громадяни світу будуть дивитися на події в Україні.

В умовах повномасштабної воєнної агресії росії проти України це стимулює зовнішню підтримку і наближає нашу перемогу.

Ірина Королькова

Автор записи: odessabiz

Добавить комментарий