Як підприємцям вигідно продавати та купляти валюту онлайн?

Валютні коливання є ключовим чинником, що безпосередньо впливає на рентабельність бізнесу. Непередбачувані курсові стрибки можуть стати або гідним союзником, що відкривають нові можливості, або випробуванням, яке ставить під сумнів навіть найкраще сплановані бізнес-стратегії. Досвідчені підприємці розуміють, що навіть мінімальна зміна курсу може зіграти не на руку його діяльності.

На щастя, деякі українські банки потурбувались, аби підприємці, чий бізнес пов’язаний з експортною та імпортною діяльністю, могли власноруч взяти ситуацію під свій контроль.

Одним з них є банк ПУМБ, який запропонував підприємцям дійсно унікальний сервіс «Валютні торги». Сервіс дозволяє самостійно відслідковувати та погоджувати кращий курс купівлі/продажу валюти для бізнесу онлайн за допомогою смартфону всього у декілька натискань.

Залежно від активності ринку, оновлений курс, що пропонується банком, надходитиме клієнту у обраному ним каналі повідомлень (SMS/Viber/ Telegram) протягом торгової сесії, яка, що важливо, триває до 16:00.

Як тільки підприємець вважатиме курс вигідним – зможе одразу здійснити валюто-обмінну операцію. Вже протягом 10 хвилин кошти надійдуть на рахунок компанії та стануть доступними для використання.

Почати особисто відслідковувати вигдіний курс для бізнесу та стати участником сервісу можна вже зараз.  Для цього достатньо подати заявку на підключення за посиланням.

І це ще не все. Адже ПУМБ попіклувався, аби підприємці, які займаються зовнішньо-економічною діяльністю, мали доступ до ще більш широкого спектру валютних послуг, які стануть у нагоді їх бізнесу.

Серед них:

«Валютний радник» — у рамках якого експерти банку не тільки перевірять ЗЕД-контракт на відповідність валютному законодавству, нададуть висококваліфіковані рекомендації щодо його складання та внесуть правки, а й заощадять час підприємця на пошук відповідного фахівця;

«Fast Track»  — процедура прискореного погодження валютних договорів всього до трьох годин, а також купівлі та перерахування валюти контрагенту протягом одного банківського дня.

Джерело

Автор записи: odessabiz

Добавить комментарий