Гранти від Проєкту USAID “Врожай”: Річний програмний запит

Шановні партнери!

Програма USAID «Врожай» (далі – «Врожай»), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та впроваджується «Кімонікс Інтернешнл», спрямована на пошук концепцій для використання знань на міжнародних та внутрішніх аграрних ринках для спільної розробки заходів з метою зміцнення потенціалу фермерів для збуту своєї продукції, вирішення логістичних проблем у сфері продажів, а також орієнтування на ключові ринки, що становлять інтерес для партнерів з приватного сектору. Гранти в рамках цього APS будуть надаватися та впроваджуватися відповідно до нормативних актів USAID та уряду США, що регулюють гранти за контрактами, а також внутрішньої політики управління грантами програми «Врожай».

Програма USAID «Врожай» оголошує конкурс на подання концептуальних заявок для реалізації наступних заходів:

Зміцнити потенціал фермерів для визначення та виходу на різноманітні ринки
Оптимізувати логістичні шляхи та витрати, що дозволить фермерам вийти на ці ринки
Побудувати та розвинути нові ринкові зв’язки та ділові відносини, які генерують продажі для виробників та стимулюють прибуткове фермерське виробництво

Гранти надаватимуться офіційно зареєстрованим в Україні 1) комерційним компаніям або організаціям; 2) фермерським кооперативам та групам виробників; 3) неурядовим організаціям (НУО) або 4) ВНЗ, науково-дослідним інститутам та іншим навчальним закладам відповідно до нормативних актів USAID та уряду США, що регулюють надання грантів за контрактами, і внутрішньої політики управління грантами Програми «Врожай».

Географія охоплення

Програма «Врожай» підтримуватиме сільськогосподарський сектор в усіх регіонах України, окрім тимчасово окупованих територій. Пріоритет надаватиметься запропонованим заходам, спрямованим на вирішення нагальних проблем у східних та південних областях.

Концептуальні документи (включаючи бюджет та супровідну документацію) слід подавати в електронному вигляді на адресу ukraineharvestSIF@harvestukraine.com, а в темі листа має бути написано так: «APS-2024-002_[назва організації]_Concept Paper».

Програма «Врожай» прийматиме концептуальні документи на постійній основі до 22 вересня 2025 року або до тих пір, поки кошти будуть доступні. Пропозиції, одержані після зазначеного терміну, та пропозиції, що не задовольняють встановлені вимоги, не розглядатимуться.

Також, запрошуємо Вас взяти участь в передзаявній онлайн конференції і надіслати запит на реєстрацію та будь які попередні запитання не пізніше 17:00 за Київським часом 7 жовтня 2024 р.

Ця онлайн конференція відбудеться об 12:00 за Київським часом 8 жовтня 2024 року і дозволить зацікавленим заявникам задати запитання стосовно Запиту на надання пропозицій і отримати вказівки щодо порядку заповнення аплікаційної форми. Зацікавлені заявники, які відповідають наведеним критеріям прийнятності та бажають взяти участь у онлайн конференції, повинні підтвердити свою участь, надіславши ім’я учасника, назву організації, електронну адресу учасника та його номер телефону на адресу ukraineharvestSIF@harvestukraine.com з посиланням на APS-2024-002 в темі листа.

Повний текст APS англійською та українською мовами, а також додатки доступні тут:


З повагою,
Програма USAID «Врожай»

Джерело

Автор записи: odessabiz

Добавить комментарий