Увага: повторні аукціони на промисловий вилов риби!

Департамент аграрної політики, продовольства та земельних відносин Одеської ОВА з посиланням на Державне агентство меліорації та риюного господарства України повідомляє про повторні 11 аукціонів на промисловий вилов риби у річці Дунай та пониззі річки Дністер і Дністровському лимані

Держрибагентством в електронній торговій системі Prozorro.Продажі повторно опубліковано оголошення про проведення аукціонів на промисловий вилов водних біоресурсів у 2024 році по р. Дунай та пониззі р. Дністер і Дністровському лимані.

Розігрування цих лотів відбудеться 29 лютого 2024 року, а саме: 10 лотів по р. Дунай та 1 лот по пониззю р. Дністер та Дністровському лимані.

Суб’єкти господарювання, які планують рибалити у промислових масштабах та задекларували право на це шляхом подання відповідної електронної декларації, можуть подати свої заявки на участь в аукціонних торгах до 20 години 28.02.2024.

Детальну інформацію про лоти, дати проведення аукціонів, стартові ціни лотів, розміри гарантійних внесків, обсяги та види водних біоресурсів, знаряддя лову тощо можна переглянути за посиланням https://short-url.uk/Ar9L.

Детальніше на вебсайті Держрибагентства https://darg.gov.ua/_uvaga_povtorni_11_aukcioniv_0_0_0

Як повідомляв Укрінформ, Кабінет Міністрів України 31 грудня 2022 року ухвалив постанову про запровадження електронних аукціонів з продажу права на укладення договорів на право спеціального використання водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах). 

Переможці аукціонів отримають права на вилов оселедця, судака, ляща, тарані, сазана, сома, плоскирки, піленгаса, атерини, в’юна, білизни, окуня, краснопірки, карася тощо.

Ті рибалки, які отримають право на спеціальне використання водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах, зможуть рибалити до кінця поточного року відповідно до нової форми організації промислового рибальства у 2023 році.

Ірина Королькова

Автор записи: odessabiz

Добавить комментарий