Актуально: про програму USAID «Врожай»

Департамент аграрної політики, продовольства та земельних відносин Одеської обласної державної (військової) адміністрації нагадує про програму USAID «Врожай», яка була запущена у квітні 2024 року.

Мета програми — надати можливість чоловікам та жінкам, які займаються вирощуванням зенра на олійних культур, у тому числі, з маргіналізованих груп населення, повернути виробництво та дохід від цільових товарів принаймні дт довоєнного рівня, одночасно підвищуючи ефективність виробництва та рентаюельність, а також допомогти фермерам збувати їх врожай ефективніше та на більш вигідних умовах.

ЇЇ ціловими товарами є ячмінь, кукурудза, соя соняшник та пшениця. А ціловими бенефіціарами – фермерські господарства площаею 5 – 500 га (менші фермерські господарства), що збувають свою продукцію виключно внутрішним покупцям; фермерськиі господарства площею 500-1000 га (сенреднього розміру), що збувають продукція внутрішним та деяким міжнаролдним покупцям;, фермерські господарства площею 1000-2000 га (більші холдинги), що часто мають власну післязбиральну та логістичну інфраструктуру та збувають свою продукцію внутрішнім та міжнародним покупцям.

Департамент аграрної політики, продовольства та земельних відносин Одеської ОВА ділиться відео, щоб допомогти у процесі подачі заявок, націлених на покращення продуктивності сільського господарства, підвищення продовольчої безпеки та просування практики сталого ведення сільського господарства в Україні.

Це відео дозволить усім зацікавленим отримати більше деталей щодо заповнення форми концепції. Відеозапис і супровідні документи доступні за посиланням.

Запитання приймають за адресою ukraineharvestSIF@harvestukraine.com. (обов’язково варто вказати (APS)-2024-001 у темі листа). Усі запитання та відповіді додаватимуться до папки, за посиланням вище, наприкінці кожного місяця.

Програмний запит (APS)-2024-001 відкритий до 5 липня 2025 року, і протягом цього періоду прийматимуться концепції.

Программа USAID «Врожай» працюватиме наступні пʼять років.

Ірина Королькова

Автор записи: odessabiz

Добавить комментарий