Корисно: про освітню програму «Компас: рестарт та розвиток бізнесу»

Взяти участь у довгостроковій практичній освітній програмі для підприємців з-поміж ВПО запрошує Департамент економічної політики та стратегічного планування Одеської обласної державної (військової) адміністрації.

Програма покликана надати знання та поштовх для подальшого розвитку власної справи або підприємства. За результатами навчання учасники запровадять нові підходи до організації діяльності, а найактивніші зможуть збільшити прибуток від власної підприємницької діяльності.

Для кого ця програма?

Чинним підприємцям мікро-, малого та середнього бізнесу з усіх регіонів України, а також самозайнятим особам з-поміж ВПО, які планують розвинути або перезапустити власний бізнес.
Програма має 12 освітніх модулів, 80+ годин корисного контенту, практичні домашні завдання, менторські рекомендації, а також онлай-формат та окремі заходи офлайн на базі центрів підтримки підприємців Дія.Бізнес у Тернополі, Луцьку, Рівному та Бучі із забезпеченням прямої трансляції для онлайн-учасників

Учасники освітньої програми отримають:

обмін досвідом у групах підприємців до 10 осіб за досвідом та синергією розвитку;
можливість долучитися до спільноти підприємців з-поміж ВПО та нетворкінгу для побудови довготривалих ефективних відносин, розвитку бізнесу, пошуку нових клієнтів та створення партнерств;

практичні інструменти для впровадження оперативного менеджменту та стратегічного планування розвитку бізнесу;

онлайн-сертифікат після успішного завершення навчання;

закріпленого за кожною групою ментора.

Перед поданням заявки для участі в освітній програмі варто уважно ознайомитися з умовами участі.

“Розгляд потенційних учасників на навчання, що не є ВПО, можливий у другу чергу відповідно до опублікованих вимог», — йдеться в повідомленні департаменту.

Навчання триватиме 4 місяці (з липня по жовтень 2024 року) в онлайн-форматі. Як взяти участь?
Щоб взяти участь у програмі, необхідно заповнити реєстраційну форму. Дедлайн подання заявки — 30 червня 2024 року.

Детальніше про умови програми та реєстрація — за посиланням.

Ірина Королькова

Автор записи: odessabiz

Добавить комментарий