LeNetEco 2 — Створення навчальної мережі для консолідації зусиль спільного екологічного контролю та моніторингу Басейні Чорного моря 2

Агентство сталого розвитку та європейської інтеграції «Єврорегіон «Нижній Дунай» (м.Ізмаїл, Україна) у партнерстві з Університетом Данубіус м.Галац (Румунія), Одеським національним політехнічним університетом (м.Одеса, Україна), Університетом «Проф. Д-р Асен Златаров» (м.Бургас, Болгарія), Асоціацією Транскордонного Співробітництва «Єврорегіон «Нижній Дунай» (м.Галац, Румунія), Екологічним консультаційним центром з міста Кагул (Р. Молдова) продовжує реалізацію проєкту «LeNetEco 2 — Створення навчальної мережі для консолідації зусиль спільного екологічного контролю та моніторингу Басейні Чорного моря 2» BSB-1088, що фінансується Європейським Союзом через Спільну Операційну Програму Басейн Чорного моря 2014-2020.

В рамках проєкту одним з заходів є впровадження та організація тренінгів за темою «Моніторинг та охорона водного та морського середовища в регіоні Чорного Моря».

У період липень-жовтень 2022 року Агентство сталого розвитку та європейської інтеграції «Єврорегіон «Нижній Дунай» організувала і провела 5 тренінгів за темою «Моніторинг та охорона водного та морського середовища в регіоні Чорного Моря» для 5-ти пілотних груп з Одеської області, а саме для студентів, учнів, представників місцевої влади, громадських організаціях та інших.

Тренінги були організовані у м. Ізмаїл та учасники були у кількості більш 160 осіб.

Метою заходу було посилення зусиль шляхом навчання та активізації суспільства в країнах Чорноморського басейну, шляхом впровадження екологічного контролю та моніторингу екологічної ситуації та її покращення в дельтах річок Чорноморського басейну.

Наприкінці заходів учасники були нагороджені сертифікатами учасника.

Автор записи: odessabiz

Добавить комментарий