Відкрита лекція від програми для жінок-підприємиць UWE_Hub: Гранти для жінок на старт або розвиток власної справи

Встигніть на відкриту лекцію онлайн від програми для жінок-підприємиць UWE_Hub про гранти для жінок на старт або розвиток власної справи запрошує 19 жовтня з 17.00 до 18.00 всіх бажаючих.

Спікерка — Мар‘яна Кобеля, експертка у сфері грантових можливостей для розвитку територіальних громад, бізнесу, NGO, засновниця Центру розвитку «ЧАС ЗМІН», відповість, які жіночі організації мають шанси на грантове фінансування та як отримати грант для жіночого бізнесу в різних сферах.

А також надась інформацію про гранти на старт власної справи та гранти для розвитку вже існуючого бізнесу (грантові можливості — від 5 000 у.о. до 200 000 у.о.), а також порадить, як підшукати актуальний грантовий конкурс.

Зареєструватися на лекцію: тут. https://surl.li/dimar

Програма UWE_Hub реалізується в межах програми «Мріємо та діємо», що впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з «Будуємо Україну Разом» (БУР), Центром «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI),

Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network.

Автор записи: odessabiz

Добавить комментарий