Старт проєкту «Університетська мобільніcть: Mobile Art EDU CAMP»

Громадська організація “Придунайський центр громадських ініціатив” у партнерстві з Державним ВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет ім. Григорія Сковороди», Ізмаїльським державним гуманітарним університетом, громадською організацією «Ресурсний центр сталого розвитку» (м. Переяслав) повідомляє про початок проєкту «Університетська мобільніcть: Mobile Art EDU CAMP». Фінансову підтримку проєкту надає Український культурний фонд.

Mobile Art Edu CampПроєкт ставить за мету обмін досвідом між представниками викладацької спільноти міст Ізмаїла та Переяслава заради створення можливостей для теоретичної і практичної підготовки студентської молоді у галузі мистецтв та впровадження в освітній процес нового культурного та професійного досвіду, ознайомлення з мультинаціональною культурною спадщиною Центральних та Південних регіонів України.

Для цього на базі Ізмаїльського державного гуманітарного університету та ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» буде проведено мобільний мистецький табір для студентів та викладачів  університетів-партнерів за 2 напрямами – живопис та академічний спів. Проектом передбачено проведення низки дзеркальних короткострокових тижневих колективних стажувань за вказаними напрямами для груп студентів на чолі з їх викладачами у містах Ізмаїл та Переяслав із здійсненням освітніх та мистецьких турів музеями, картинними галереями та іншими закладами культури міст, майстер-класів та пленерів задля обміну професійним та творчим досвідом, проведенням концертів та виставок для демонстрації творчого потенціалу. 

В рамках проєкту будуть виготовлені та розповсюджені серед 30 закладів культури та освіти міст України інфобюлетень про діяльність табору Mobile Art EDU CAMP, Каталог творчих робіт місцевих художників у містах Переяслав та Ізмаїл та Збірка народних пісень Переяславщини та Подунав’я.

Сторінка проекту в Instagram: https://www.instagram.com/maec.2021 

Сторінка проекту в Facebook: https://www.facebook.com/MAEC.2021 

Для більш детальної інформації про проєкт звертатися до ГО “Придунайський центр громадських ініціатив” (Микола Каплієнко, 096-213-63-76).

Автор записи: odessabiz

Добавить комментарий